Våra tjänster

Nagelförlängning, akrylnaglar, gelenaglar

Det går så att man förlänger dina naturliga naglar med tippar som sedan byggs upp med gele och härdas med UV-ljus. Du väljer själv längd och form på nageln, samt vilken look du vill ha (naturella / fransk manikyr / färg eller glitter.) Vid önskemål kan man göra dekorationer/design på alla naglar eller välja en eller ett par naglar som ska dekoreras.

Nagelförlängning med gele, gelenaglar skapar vackra, flexibla och hållbara naglar, men till skillnad från många andra tekniker skadas inte den naturliga nageln. Gelen skyddar din riktiga nagel och tillåter den att växa och stärkas.

Spa pedikyr, fotvård

Behandlingen inleds med ett rengörande, uppmjukande och cirkulationsgivande fotbad därefter peeling, filning, nagelvård, nagelbandsvård, massage av fötter och ben samt fotkräm vid behov.

Om dina fötter behöver mycket omvårdnad prioriterar vi det område som du vill att vi lägger tiden på. Det går att välja vanlig färg eller skellac.

Fotvård är väldigt viktigt för att må bra.

Manikyr

Här får du en skönt avslappnande behandling för naglar och händer. Vi börjar med ett vårdande handbad. Vi snyggar till nagelbanden och ta bort orenheter på nagelbädden, klippar av naglarna till önskad längd.

Sen filas formen på dina naglar och lackas med ett stärkande och vårdande lack. Som avslutning masserar vi in händerna med en välgörande olja.

Ögonfransförlängning

En ögonfransförlängning ger ögat en elegant och vacker inramning. En eller flera nya fransar fästs på en av dina egna fransar med ett franslim. Det innebär att vi kommer sätta en extension per varje fullvuxen egen frans. Tillsammans kommer vi överens om vad som blir bäst för just ditt öga och stil.

Inför ditt besök:
Kom utan mascara. Bästa hållbarheten får du om du sminkar av dig kvällen innan och inte har några krämer och oljebaserade produkter i närheten av fransarna. Tvätta fransarna noggrant efter sminkborttagning.

Lashlift, lash lift

Behandlingen innebär att vi framhäver dina egna fransar genom att lyfta, forma och färga dem från roten, något som ger effekten av längre, fylligare fransar och en mer vaken look vilket ger ett piggare intryck. Ett lashlift håller sex till åtta veckor.

Du bör inte använda smink de första 24 timmarna, men sedan går det bra med icke-vattenfast mascara. Att använda mascara ofta kan dock göra så att fransarna tappar volym tidigare.

Ombre brows och microblading

Denna behandling passar dig som är känslig/allergisk mot smink, önskar spara tid på morgonen och samtidigt se piggare ut utan smink samt tränar/svettas mycket.

Ombre Brows är en microblading-teknik där resultatet av tatueringen blir en skuggad effekt som liknar en makeup. Du får naturligt skuggade sminkade ögonbryn i två nyanser, en ljusare skugga längre in och en mörkare längre ut. Du väljer själv styrkan på färgen. My Lashes & Nails kan skapa allt från fylliga och definierade bryn till en mer mjuk och naturlig look.

Före besöket

Sola inte på 24 timmar innan ditt besök. Du ska inte heller äta starka mediciner eller vara alkoholpåverkad
Meddela om eventuella sjukdomar före ditt besök så att vi har möjlighet att ta ställning om behandling kan genomföras eller inte.

Efter besöket

Huden kan bli irriterad och rodna direkt efter behandlingen
Tatueringen kan uppfattar som mycket stark direkt efter behandling, men en del av det pigment som förs in kommer att stötas bort under den första veckan. Först efter total läkning kan man se det slutgiltiga resultatet (tre veckor).
Undvik beröring med fingrarna på behandlat område
Avlägsna inte eventuella sårskorpor, låt det läka ifred
Vid duschning: lägg på ett tunt lager med vaselin (använd bomullstops)
Det behandlade området ska hållas fritt från make up, AHA-kräm och brynfärg tills huden har läkt.
Undvik klorerat vatten (poolbad) och bastu i 14 dagar efter behandling
Undvik solarium och sol i 30 dagar efter behandlingen
Använd minst solfaktor 50 på det behandlade området om du vistas i solen (under sex månader)
Sol, ögonbrynsfärgning, svett, klor och saltvatten bleker pigmentet.

© Copyright - My Lashes and Nails i Upplands Väsby.